element_icon_carcheckclipboardicon closefelement_icon_GilenFill 1google-plusShapesocial-linkedinlogologoShapeelement_icon_moneyselectShapeyoutube
Wattthefirms 026

QUÉ? Wat is WATT?

WATT is een plek voor groeiende creatieve ondernemingen. Door ontmoetingen te creëren biedt de plaats een meerwaarde voor zowel de bedrijven als haar medewerkers. Het is geen traditioneel bedrijvencentrum maar een way of running a business anno 2017.

Some say culture eats strategy for breakfast, WATT is hierbij de voedingsbodem.

Werken op WATT is namelijk werken in een uniek gebouw vol licht en ruimte. Een plek waar geschiedenis werd én wordt geschreven.

Omdat we vinden dat een kantoor meer is dan zomaar wat bakstenen en cement gaan we een stap verder. We willen van WATT een echte ideeënhub maken en voor zo veel mogelijk kruisbestuiving tussen de bedrijven zorgen. Dat doen we onder andere door goed na te denken over de inplanting van ruimtes, zodat die zo efficiënt mogelijk gebruikt kunnen worden. Via een handig online platform kan je bijvoorbeeld een van de negen vergaderzalen boeken. Een kleine zaal nodig voor een commercieel gesprek? Check. Een grotere voor je stand-up? Check. Even brainstormen in de zetel? Check!

Daarnaast is er in de loods ook een gedeelte ruimte van maar liefst 400 m2 waar verschillende flexibele werkplekken te vinden zijn. In het penthouse is ten slotte een lunchruimte met dakterras voorzien, waar iedereen gebruik van kan maken. De ideale plek om een afterwork met het hele team te doen! Door zo efficiënt met de ruimtes om te springen zijn onze kantoren ruim genoeg voor bedrijven van 10 tot 40 werknemers. Van gelanceerde startup tot gelande scale-up: iedereen is welkom.

In WATT zorgen wij voor alle praktische zaken zodat jij hard kan knallen: in WATT voorzien we tijdens de kantooruren permanent onthaal en kan je 24/7 komen werken. En om het je helemaal makkelijk te maken komen op regelmatige tijdstippen schoonmakers langs, waardoor je alweer een last minder hebt. Alle basiskosten zijn inbegrepen zodat je kan concentreren op je core business, groeien & bloeien.

Tijd om te beginnen!

Visual01

Werken op WATT THE FIRMS

WATT heeft veel verschillende kantoorruimtes. Er is voor elk wat wils: de kleinste ruimte is 71 m2, de grootste 343 m2. Wij zorgen voor alle praktische zaken die bij het huren van een kantoor komen kijken. De inrichting, bijvoorbeeld!

Daarvoor werken we samen met DIFT en interieurvormgeefster Karina Soors (Studio Woot Woot) die de sfeer voor deze kantoren bepaalden. Bij hun selectie letten ze zowel op comfort en duurzaamheid als esthetiek, waardoor je meteen aan de slag kan gaan in de ideale werkruimte.

Ontdek ons aanbod