element_icon_carcheckclipboardicon closefelement_icon_GilenFill 1google-plusShapesocial-linkedinlogologoShapeelement_icon_moneyselectShapeyoutube
190111 Shibui Colourful Zebra 46

WATT The Food: and the winner is SHIBUI

No-nonsense Ramen-ya

Shibui is een no-nonsense Ramen-ya concept met een focus op het ambacht van umamirijke Japanse noodlesoepen. Hierbij wordt er zo dicht mogelijk bij het idee van de echte Japanse ramenbar gebleven: snel, betaalbaar en onvoorwaardelijke liefde voor de inhoud van de kom. Alles wordt zelf gemaakt met verse producten van hoge kwaliteit. Een beperkte kaart met wisselende (lunch) specials. ’s Avonds is er ook een lichte barfunctie.


Shibui: 

simple, subtle, and unobtrusive beauty
direct and simple without being flashy


Shibui won de pop-up wedstrijd van WATT The Food. Shibui is een concept van Yves Kerckhoffs (30) en Giuseppi Gruwez (25), tot het restaurant Rizoom opent. Voor drie tot vier maanden zullen ze zich onderdompelen in de diepe wereld van Japanse bouillons en zich ondertussen voorbereiden op de start van het nieuwe restaurant..

Rizoom zal een andere kaart trekken, maar ook daar kan je tijdens private dinners en tastings, of kleine recepties al van proeven. Rizoom zal focussen op een Vlaams Nederlandse verfijnde keuken met lokale seizoensgebonden producten. 


Openingsuren

maandag tot en met vrijdag 

12:00 - 14:00 

18:00 - 22:00


Meer over Shibui

Ontdek de Facebookpagina en InstagramWil jij graag op WATT The Firms een restaurant, bar of lunchplek openen? Neem dan snel contact op met ons. 

190111_Shibui_ColourfulZebra-52.png#asset:352

190111_Shibui_ColourfulZebra-25.png#asset:351