Watt The Firms

About WATT The Firms

Wie zijn wij?

Wij, Revive, zijn een projectontwikkelaar uit Gent die investeert in de duurzame transformatie van oude industriële sites. Die vormen we om tot de woon- en werkplekken van de toekomst. Naast WATT The Firms zou je ons kunnen kennen van Den Draad in Gentbrugge. Of RUTE even verderop, de nieuwe site van KERK. Of van De Nieuwe Dokken, ook in Gent. Of van Ekla in Brussel. Of... Benieuwd naar meer? Check dan revive.be.

Some say culture eats strategy for breakfast, WATT is hierbij de voedingsbodem.

Werken op WATT is namelijk werken in een uniek gebouw vol licht en ruimte. Een plek waar geschiedenis werd én wordt geschreven.

Omdat we vinden dat een kantoor meer is dan zomaar wat bakstenen en cement gaan we een stap verder. We willen van WATT een echte ideeënhub maken en voor zo veel mogelijk kruisbestuiving tussen de bedrijven zorgen. Dat doen we onder andere door goed na te denken over de inplanting van ruimtes, zodat die zo efficiënt mogelijk gebruikt kunnen worden. Via een handig online platform kan je bijvoorbeeld een van de negen vergaderzalen boeken. Een kleine zaal nodig voor een commercieel gesprek? Check. Een grotere voor je stand-up? Check. Even brainstormen in de zetel? Check!

Ontdek onze laatste beschikbare kantoren!