Watt The Firms

About WATT The Firms

Wij, Revive, zijn een projectontwikkelaar uit Gent die investeert in de duurzame transformatie van oude industriële sites. Die vormen we om tot de woon- en werkplekken van de toekomst. Naast WATT The Firms zou je ons kunnen kennen van Den Draad in Gentbrugge. Of RUTE even verderop, de nieuwe site van KERK. Of van De Nieuwe Dokken, ook in Gent. Of van Ekla in Brussel. Of... Benieuwd naar meer?
Check revive.be

Some say culture eats strategy for breakfast, WATT is hierbij de voedingsbodem.

Werken op WATT is namelijk werken in een uniek gebouw vol licht en ruimte. Een plek waar geschiedenis werd én wordt geschreven.

Gedeelde ruimte

Daarnaast is er in de loods ook een gedeelde ruimte van maar liefst 400 m2 waar verschillende flexibele werkplekken te vinden zijn. In het penthouse is ten slotte een lunchruimte met dakterras voorzien, waar iedereen gebruik van kan maken. De ideale plek om een afterwork met het hele team te doen! Door zo efficiënt met de ruimtes om te springen zijn onze kantoren ruim genoeg voor bedrijven van 10 tot 40 werknemers. Van gelanceerde startup tot gelande scale-up: iedereen is welkom.

Ontdek onze laatste beschikbare kantoren!