Watt The Firms

Residents

Revive

Opgericht in 2009, ondertussen bijna 10 jaar actief. Projectontwikkelaar Revive is gegroeid tot een onderneming met 35 werknemers en internationale kantoren gevestigd in Polen en Portugal met hoofdactiviteiten voornamelijk in Vlaanderen en Brussel. Revive koopt voornamelijk oude fabrieken aan die gerecupereerd/omgevormd worden tot duurzame wijken met wat integratie van kunst. Zo heeft Revive Watt The Firms en Watt The Factory getransformeerd in de unieke, duurzame bedrijven die zij nu zijn. Revive is veel meer dan een projectontwikkelaar, Revive is B Corp. Zij trachten de wereld van immobiliën te innoveren in de manier waarop zij ontwikkelen, wat ze doen en welke (bouw)technieken gebruikt worden. Revive hecht daarom veel belang aan duurzaamheid en dit wordt geuit door de stopzetting van het gebruik van fossiele brandstoffen en wijken te ontwikkelen die klimaatneutraal zijn. Op deze manier tracht Revive haar bijdrage te leveren aan een stuk sociale en ecologische meerwaarde.
Ga naar de site

Yesplan

Yesplan is een software platform dat ontstaan is van uit de Vooruit te Gent. Het concept werd uitgewerkt om de backoffice van het cultuurcentrum de Vooruit te automatiseren. Enkele jaren verder is Yesplan geëvolueerd tot software actief in 250 theaters en poppodia, voornamelijk in België en Nederland. Ook internationaal is Yesplan actief in 9 Europese landen. Yesplan zorgt niet alleen voor de levering van de software maar ook voor de implementatie ervan.
Ga naar de site

Ziggu

Bij Ziggu zijn ze ervan overtuigd dat de grootste aankoop van je leven, je huis, gepaard moet gaan met een boeiend klanttraject. Ze helpen projectontwikkelaars en huizenbouwers met het leveren van die eersteklas klantervaringen door hun eigen efficiëntie te verbeteren, tijd te besparen en marges te vergroten.
Ga naar de site

Smart

Smart is een non-profitorganisatie die de professionele loopbaan van creatieve en culturele werkers wil vereenvoudigen en ondersteunen. Ons belangrijkste doel is om freelancers te helpen hun eigen activiteit te ontwikkelen via een beveiligd systeem en een online platform. We werken als een coöperatie, eigendom van en beheerd door onze leden/partners. Onze Gentse adviesverleners Barbara, Sarah en Kim zetten zich dagelijks in om jouw freelance dromen waar te maken!

Ga naar de site

Hipra

Sinds de oprichting in de jaren 60’ is HIPRA gericht op dierengezondheid, dit is alsook hun enige bedrijfsactiviteit. HIPRA is een internationaal bedrijf met roots in Spanje en een wereldwijd distributienetwerk. Zo bereikt HIPRA klanten in meer dan 100 landen. Innovatie is het sleutelwoord. Met verstand en passie voor het vak ontwikkelt HIPRA vaccins die zich onderscheiden. HIPRA is een zelfstandig bedrijf dat zelf onderzoek, ontwikkeling, productie, marketing en opvolging of klantenservices verzorgt. De vestiging in Watt The Firms is voornamelijk verantwoordelijk voor de Orderintake, Finance en HR.
Ga naar de site

Thrive

Thrive is een Belgische start-up in functionele bieren. Het is het snelst groeiende merk in de wereld van alcoholvrije bieren en ook het eerste dat bier en sport écht met elkaar verbindt. Thrive ontwierp werelds eerste en enige Sports Recovery Beer: een heerlijk verfrissende alcoholvrije IPA, verrijkt met 10 gram hoogwaardige proteïne. Het bezorgt je alles wat je nodig hebt na het sporten terwijl je geniet van een heerlijk Belgisch biertje. Na je sport kiezen tussen een recovery shake en een lekkere pint is niet meer nodig. Thrive got you covered. Ondertussen loopt de ontwikkeling van hun tweede functionele bier volop, stay tuned…

Ga naar de site

OTIV

OTIV is een softwarebedrijf dat de autonome revolutie in de spoorwegsector leidt. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor assistentie, autonome en afstandsbediening voor treinen, trams en industriële locomotieven. Tot de klanten behoren grote internationale vervoerders zoals Deutsche Bahn en SNCF, maar ook industriële spelers zoals ArcelorMittal. 

Ga naar de site

Ontdek onze laatste beschikbare kantoren!